Over ons

De oprichtster

Hi! Ik ben Yasmin. 1 april 2020 ben ik Studio ISAY begonnen, vanuit de intrinsieke motivatie om creatief bezig te zijn én daar mensen mee te helpen. Ik heb ooit een poging gedaan op de kunstacademie, want 'ik hield van mooie films maken'. Toch merkte ik daar al snel genoeg dat dit niet mijn enige drijfveer was. Want wat hadden anderen aan de video's die ik opnam? Vrijwel niks, de entertainment-waarde daargelaten. 

Ik besloot dat de autonome kunstwereld niets voor mij was en ben me gaan focussen op het toepassen van de videokunst in de commerciële wereld. Ik volgde en slaagde voor twee media opleidingen, beide met de focus op video. Ik merkte meteen dat dit het beste van twee werelden was: mijn creatieve vrijheid kwijt kunnen én anderen blij maken. Direct voelde ik me van waarde voor de wereld. Want hoe leuk is het, als een ondernemer zijn product niet van de grond krijgt en na een video omver geblazen wordt van de bestellingen? Een video die met alle liefde voor het vak, tot in de puntjes is uitgedacht, waarbij is bekeken wat de doelgroep is én hoe we hen zouden kunnen bereiken? Dat is fantastisch! 

Gedurende mijn reis in de ondernemerswereld, merkte ik dat ik niet alles alleen kan en ook niet wil doen. Samen bereik je meer dan alleen, daar ben ik echt van overtuigd. Langzaam maar zeker kwamen er verschillende professionals op mijn pad waarmee ik een partnership ben aangegaan. 
Die fantastische partners zie je hieronder. Niemand is in dienst bij Studio ISAY en iedereen werkt op freelance basis. Wanneer je met ons gaat samenwerken, zul je naast mij, ook een aantal van de freelancers ontmoeten. Wie dat zijn, ligt aan jouw wensen en wie jou daar het beste bij kan helpen.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste leden, met ieder zijn eigen talent. Dit zorgt ervoor dat er altijd de juiste kennis in huis is om je wensen op het gebied van videomarketing te realiseren.

Zien we je snel? 

Yasmin Laaguid | Initiatiefnemer | yasmin@studioisay.nl


Het team

Yasmin Laaguid 

Studio ISAY

Initiatiefnemer | Creator

Luuk Arts 

Studio ISAY

Creator

Constantijn van Haeften

Consult Media - Partner Studio ISAY

Storytelling expert

Seren Sezen

JUNIQ Agency - Partner Studio ISAY

Design- en experience expert

Rojhat Demirtas

JUNIQ Agency - Partner Studio ISAY

Marketing expert

Leuk team hè?

Ben jij ook een freelancer met een eigen specialiteit en denk jij dat je een aanvulling kunt zijn op ons team?

Stuur vooral een mailtje naar yasmin@studioisay.nl en wie weet zien we elkaar snel!

Wij werken voor...

Reviews"Fijne samenwerking gehad met Yasmin. Snelle en flexibele service voor een reële prijs. Aanrader!"

- Jelmer Ravenhorst, Buro BOOT


"Yasmin en Luuk zijn een super team! Heel leuk om met samen te werken. Het resultaat is top."

- Sebastiaan van Damme, SheCi


"Haargroeiproducten.nl groeit! Yasmin en Luuk van Studio ISAY hebben ons op een professionele wijze geholpen en fantastisch eindresultaat neergezet. Ze gaan net iets

verder dan je verwachtingen. Daarnaast hebben zij in een korte tijd modellen geregeld voor de promotievideo. Deze video's gaat haargroeiproducten.nl stimuleren om verder

te groeien. Daarnaast is deze opnamesessie goed verzorgd met hapjes en voldoende eten.

Ik wil het team van Studio ISAY bedanken en ik weet zeker dat wij nog vaker bij jullie diensten zullen afnemen!"

- Asim Kaymak, Haargroeiproducten.nl


"Het was een leuke ervaring om samen te werken met Studio ISAY. Het was de eerste keer voor ons dat we een promotievideo lieten maken. Wij werden goed geholpen en

vertrouwden op de deskundigheid van de professionals. Als resultaat werd een mooi promotievideo opgeleverd die wij heel goed kunnen gebruiken!"

- Ahmet Bayram, Joy GGZ


"Na het zien van een andere promotiefilm raakte we erg enthousiast over Yasmin's werk.

Ze wist precies in beeld te vangen wat we willen uitstralen als salon.

Heel tevreden met het resultaat!" 

- Auke Janssen, Schoonheidssalon Blooming


"Gezellige en jonge persoonlijkheden met de kwaliteit van professionals!"

- Rick Ferwerda, Delivery Support


"Ons bedrijf heeft zich nog niet zo lang geleden gefocust op ons eigen merk. Hierbij had ik een marketingfilmpje nodig voor op mijn site en als advertentie-reclame.

Ik ben hiervoor beland bij Studio ISAY. Zij zijn expert op het gebied van beeld, geluid en vormgeving, en kunnen ook uw bedrijf of product goed in de spotlight zetten.

Vanuit ons bedrijf "TIRO lifestyle" kunnen we zeggen dat wij Studio ISAY zeker aanbevelen."

- Robin Daniëls, TIRO lifestyle


"Yasmin heeft voor ons twee prachtige filmpjes gemaakt en ze geeft op een mooie manier weer wat wij willen uitstralen.

We zijn erg blij met het resultaat!"

- Elle Peters, Edelsmid-Juwelier Le Blanc